Traductor automàtic:

Les guies de natura

Una col•lecció de guies de butxaca destinades a la difusió del patrimoni natural de la zona lacustre de Banyoles.

Títols publicats

Ocells aquàtics de l'estany de Banyoles
Arbres de l'estany de Banyoles
Peixos de l'estany de Banyoles
Microorganismes de l'estany de Banyoles
Plantes de l'estany de Banyoles
Rèptils de l'estany de Banyoles
Mamífers de l'estany de Banyoles
1Ocells.jpg 2Arbres.jpg 3Peixos.jpg 4Microorganismes.jpg
5Plantes.jpg 6Rèptils.jpg 7Mamífers.jpg  

Com adquirir-les

Les guies de natura estan a la venda a l’Escola de Natura, al Museu Darder i a les Oficines de Turisme de Banyoles. També disposem de caixetes dissenyades expressament per arxivar tota la col•lecció de guies.

Una col·lecció de butxaca

L’objectiu d’aquesta col•lecció, en la línia divulgadora i educadora de la nostra entitat, és donar a conèixer al gran públic la riquesa natural de l’estany i el seu entorn i motivar l’observació directa de la fauna i la flora.
La col•lecció consta de set números dels quals quatre estan destinats a animals (ocells, peixos, rèptils i mamífers), dos a vegetals (arbres i plantes) i un als microorganismes de l'estany de Banyoles. A cada número s’hi exposen breument de forma divulgativa i gràfica les principals característiques i, s’expliquen les curiositats de les espècies més representatives de la zona.
De cada espècie n’hi ha un dibuix o fotografia a tot color i se’n presenten de manera esquemàtica i gràfica alguns paràmetres científics així com algunes curiositats. També es ressenya l’abundància de cada espècie a la zona i l’època més comuna per a la seva observació.
A les darreres pàgines es donen algunes recomanacions per a fer una correcta observació i en un mapa s’hi localitzen els punts més adequats per a fer-ho.
Aquesta col•lecció està patrocinada per l’empresa Agustí y Masoliver, S.A (AMSA) de Banyoles i el Consorci de l'estany, a través d’uns convenis de col•laboració amb l’associació d’educació ambiental Escola de Natura de l’Estany de Banyoles.

Escola de Natura de Banyoles Passeig de la Draga, num 5. 17820 - Banyoles Telèfon: 972 581 316 correu@escolanaturabanyoles.org

patrocinadors